Piata de constructii civile in 2014

Share Button

Piata de constructii civile in 2014Se spune ca in functie de cum evolueaza piata constructiilor, se poate observa o imbunatatire sau din contra, pot fi afectate, activitatile economice pe mai multe planuri.

Astfel, cererile cu privire la realizarea unor constructii civile Cluj si a altor tipuri de constructii in Romania a fost privita cu mare interes.

Daca va aflati printre persoanele care doresc sa ridice constructii civile Cluj sau constructii industriale, cat si alte tipuri de lucrari, puteti apela la serviciile oferite de firma DKR Construct, prezentate pe site-ul ul http://dkrconstruct.ro/servicii/.

In ceea ce priveste situatia pietei constructiilor in Romania, se apreciaza ca regiunile Moldova si Muntenia sa fie cele care se vor bucura de cel mai mare succes in anul 2014.

Astfel, un studiu realizat de catre companie Trendellingent in luna iunie a anului 2013 a constatat o crestere a pietei de constructii civile si industriale din Romania in anul 2014.

Studiul efectuat a urmarit baza de date de la Institutul National de Statistica, alaturi de o ancheta sociala realizata cu privire la 200 de agenti economici din domeniul unor constructii civile si nu numai, ce detin o cifra de afaceri de peste 1 milion de Euro.

Informatii obtinute sugereaza o crestere a pietei constructiilor in anul 2014.

Daca doriti sa realizati constructii civile Cluj, firma de constructii DKR Construct va vine in ajutor cu servicii de calitate, dupa cum se poate observa si pe site-ul acesteia, respectiv http://dkrconstruct.ro/servicii/. Pe acest site vi se ofera posibilitatea de a cunoaste atat serviciile de constructii pe care aceasta companie le ofera, cat si imagini si descrieri ale lucrarilor pe care aceasta le-a realizat.

Alaturi de realizarea unor constructii civile Cluj, puteti apela la serviciile oferite de DKR Construct daca doriti sa efectuati lucrari de  amenajari interioare, lucrari ingineresti, constructii de locuinte pasive, constructii de blocuri de locuinte, instalatii termice, instalatii sanitare, reabilitari, reparatii si intretinere a constructiilor civile si industriale, statii de epurare, retele de apa-canal, constructii agrozootehnice sau constructii industriale.

Toate aceste tipuri de lucrari pot fi realizate de catre companie DKR Construct, dupa cum se poate observa si pe site-ul http://dkrconstruct.ro/servicii/. Cu toate ca in ultimii patru ani, piata constructiilor din Romania a continuat sa scada, pentru anul 2014 se preconizeaza o crestere a acesteia. De asemenea, antreprenorii prevad o crestere a pietei constructiilor, insa in special datorita investitiilor ce au fost promise de catre autoritati in infrastructura.

Fie ca doriti sa efectuati lucrari de constructii civile Cluj, lucrari industriale sau doar sa va amenajati locuinta, firmele de constructii existente in Romania vor realiza proiectele dorite de dumneavoastra. O astfel de firma este DKR Construct, pe site-ul sau http://dkrconstruct.ro/servicii/ fiind prezentate si informatii cu privire la activitatea companiei.

De asemenea, daca va ingrijorati cu privire la costul necesar realizarii lucrarii propuse, in sectiunea Cere oferta puteti solicita o oferta pentru lucrarea dumneavoastra. Prin trimiterea a cat mai multe date posibile, veti reusi sa obtineti o oferta cat mai potrivita tipului de lucrare pe care doriti sa o efectuati.

Alte stiri actuale :

1. Domenii ameninţate de insolvenţă în 2014
2. 162 de locuri de muncă, în oferta de săptămâna aceasta
3. Case construite de roboţi în 24 de ore, ieftin, fără deşeuri şi fără zgomot
4. Peste 62 de milioane de euro, distribuite anul trecut creditorilor în cadrul a 350 de insolvenţe
5. Lista neagra de pe C.D. Loga – santaj, lucrari neautorizate, transferuri de proprietate sub ancheta

Be Sociable, Share!