Pariurile live pe jocul de darts

Share Button

Pariurile live pe jocul de dartsEste binecuonscut faptul ca majoritatea pariorilor prefera fotbalul si meciurile live online pentru a-si satisface nevoia de castig.

La fel de adevarat este faptul ca exista si alte sporturi, mai putin populare, pe ale caror meciuri live online se poate paria si, totodata, castiga.

Vorbim aici despre jocul de darts. Din momentul in care din ce in ce mai multe meciuri de darts au inceput sa fie transmise la televizor, casele de pariuri, in special cele online, au decis sa profite de avantajul acestei situatii. Drept rezultat, atat pariuri traditionale, cat si pariuri live sunt oferite de catre casele de pariuri online. Parierea pe jocul de darts este, cu toate acestea, destul de grea si doar cativa dintre pariori pot scoate profituri de pe urma pariurilor live.

Tipuri de pariuri live pentru jocul de darts

Exista mai multe tipuri de pariuri live pentru jocul de darts, iar incepatorii in ale pariurilor live trebuie mai intai sa invete diferitele astfel de tipuri inainte de a plasa un pariu online. De vreme ce casele de pariuri online ofera pariuri live pe jocurile de darts aproape la fiecare turneu de darts televizat, jucatorii pot incerca asa-zisul pariu “acumulator” in care acestia pot plasa pariuri multiple pe jucatori diferiti in speranta ca acestia vor castiga. Acest tip de pariu nu este lipsit de riscuri, insa, este de obicei plasat atunci cand turneul este in fazele sale de inceput.

Nu trebuie sa mai spunem ca pariul ”acumulator” nu este singurul tip de pariu live pentru jocul de darts. Casele de pariuri ofera o multime de optiuni de pariere, dand sansa pariorilor de a-si modifica pariurile pe masura ce evenimentele evolueaza de-a lungul turneului. Chiar daca unele cote se micsoreaza atunci cand un jucator ajunge in pozitia de favorit, turneul de darts ofera intotdeauna mai multe oportunitati pentru jucatori de a incasa castigul in situatia data.

Experitii in darts sunt de parere ca cel mai bun moment pentru a plasa un pariu este chiar inainte de inceperea acestuia intrucat cotele se vor micsora pe masura ce turneul va avansa. Pe langa pariul “acumulator”, cele mai populare tipuri de pariuri live pentru jocul de darts sunt: punctajul maxim, castigatorul urmatorului tur, cea mai mare suma din trei sageti etc. Pe masura ce jocul de darts va creste in popularitate, casele de pariuri vor gasi cu siguranta si alte tipuri de pariuri care sa-i atraga pe pariori.

Turneele de darts

Corporatia de Darts Profesionist, fondata in 1992, organizeaza o gama variata de turnee la nivel de juniori, profesionisti, dar si la nivel de amatori. Una dintre cele mai interesante competitii organizata de aceasta corporatie este Campionatul Mondial de Darts la care participa mai multi concurenti din tari de pe intregul mapamond.

Acest mega-eveniment este sustinut in fiecare an la Londra, iar in ultimii 17 ani, doar 5 jucatori au reusit sa iasa campioni (Dennis Priestley, Phil Taylor, John Part, Adrian Lewis si Raymond van Barneveld). Un alt eveniment interesant (World Match Play Championsips) care implica jocul de darts se desfasoara la Blackpool si este dotat cu premii in valoare de 100,000 de lire sterline.

In concluzie, jocul de darts poate fi urmarit atat prin ochii pariorului, cat si prin ochii fanilor acestuia sau, de ce nu, pur si simplu ca divertisment. Puteti viziona cele mai importante competitii de darts, dar si alte evenimente sportive doar daca accesati Meciuriliveonline.ro .


Alte stiri actuale :

1. “Nu sînt amatoare de bani, dar sînt bineveniţi”
2. Jaf la o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii au fost reţinuţi
3. “Îngropat” de pariuri: un antrenor a ratat 300.000€!
4. “Reghe joacă la pariuri!” Vezi ce a câștigat aseară după meci

Be Sociable, Share!