Easy Money – strategie sigura in timp

Share Button

Easy Money – strategie sigura in timpCu o denumire destul de evidenta, acesta este tipul de stragie prin care se pot face bani usor. Desi nu multi apeleaza la acest sistem din comoditate sau lipsa de timp, exista posibilitatea reala a unui castig consistent la final.

Totul tine de stilul fiecarui parior, de rabdare si de posibilitatea unei banci suficiente unui castig mare, atunci cand foloseste pariuri pe internet online.

Strategia Easy Money presupune mize single, numai pe cote intre 1.05 si 1.30. Asadar, se urmareste obtinerea unui profit mic, dar constant, pe intreaga perioada de pariere.

Regula: Ca aceasta strategie sa functioneze eficient, trebuie sa mizezi all-in, de fiecare data, pe cote cuprinse intre 1.05 si 1.30. Apoi, castigul obtinut se reinvesteste pentru a obtine un nou profit. Desi pentru aceasta strategie cei mai multi folosesc intreaga banca pentru profit, este indicat sa se inceapa cu ½ din banca, pentru a putea dubla suma mult mai usor.

Cum functioneaza strategia Easy Money?

Sa luam exemplul unei banci de 2000 de lei, pe care o injumatatim. In consecinta, se va miza doar pe 1000 de lei, pe cote cuprinse intre 1.05 si 1.30. Ca sa dublezi suma pariata ai nevoie de cca. 6-7 pronosticuri, cu cota 1.10.

Cand ai ajuns la prima dublare, ai deja in banca 3000 de lei. Apoi, imparte banca in trei si pariaza in continuare cu 1000 de lei pana ce ajungi sa ii dublezi. Daca a functionat, ai reusit acum sa dublezi suma intreagii banci (ai 4000 de lei). In continuare, procedeul este acelasi, suma de investit ramanand de fiecare data de 1000 de lei. Cotele insa, se vor stabili de la inceput, in functie de dorintele fiecarui parior.

Strategia Easy Money poate pune in orice moment in dificultate un parior, impiedicand-ul, astfel, sa isi atinga obiectivul. Pentru a evita ca toate acestea sa se intample, incearca sa:

•    Nu joci niciodata impotriva echipelor favorite (sau de top), indiferent care este scorul in timpul meciului. Rare sunt sansele ca atunci cand joaca Steaua cu Real Madrid, prima sa iasa invingatoare.
•    Nu fi lacom. Pentru ca aceasta strategie sa functioneze trebuie sa ai rabdare. In caz contrar, iti poti pierde cumpatul si implicit intreaga suma pe care o ai in banca.
•    Nu juca cotele mici din ofertele live (handball, Ping-Pong etc.)
•    Nu juca orice cota din ofertele live. Inainte de a te apuca de pariat, documenteaza-te pentru orice pronostic pe care il joci si actioneaza acolo unde cunosti. Daca esti bun la fotbal, pariaza pe fotbal. In cunostinta de cauza, ai mai multe sanse de castig.

Persoanele care doresc sa faca bani din pariurile sportive trebuie sa inteleaga sistemele de pariu si sa joace intotdeauna pentru profit. Cel mai bine este sa se apeleze la site-uri de pariuri sportive de incredere.

www.pariuripeinternet.ro ofera pariorilor posibilitatea de a alege corect, una sau mai multe case de pariuri sportive din mediul online, unde sa poata exersa, in timp real, strategia Easy Money impreuna cu alte sisteme si strategii cunoscute.

Alte stiri actuale :

1. Marele pariu al lui Ion Tiriac a ajuns la sapa de lemn
2. Un pariu de 30.000 € pe o afacere care verifică CV-ul angajaţilor
3. Lewandowski a pus un pariu înainte de meciul cu Arsenal: “Acum aştept banii”
4. Asta e cel mai NEBUN pariu din ISTORIE! Ultimul sarac a ajuns MILIONAR dupa o faza incredibila!
5. Chelsea a facut un PARIU cu un profit de 1000%! Au semnat un pusti de 18 ani care va ajunge mare jucator

Be Sociable, Share!