Cum utilam spatiile mici?

Share Button

Cum utilam spatiile mici?Uneori nu avem la indemana cele mai spatioase case, cu cele mai mari camere sau spatii destinate utilarii. In special daca locuim intr-un apartament, in acel caz bucatariile si baile vor fi destul de reduse ca si dimensiune, lucru ce va permite doar o utilare defectuoasa a spatiilor si chiar o mobilare greoaie a acestora.

Nu de putine ori, din considerente de spatiu, unele dintre obiectele electrocasnice ajung sa se deterioreze, cazul cel mai frecvent fiind cel al masinilor de spalat, utilizate deseori ca suport sau spatiu de depozitare pentru alte lucruri, sau fiind amplasate deficitar raportat la alimentarea cu apa.

De aceea, unele dintre aceste obiecte ajung deseori in service pentru reparatii masini de spalat, necesitand anumite interventii care sa le readuca pe linia de plutire.

Cum utilam spatiile mici? Pentru a preintampina eventualele vizite in service-uri de reparatii masini de spalat, este foarte important sa avem in vedere dimensiunile de care dispune spatiul ce urmeaza sa gazduiasac obiectul electrocasnic. De ce trebuie sa avem in vedere spatiul si nu dimensiunea obiectului? Pai, este destul de simplu.

Daca in cazul unei bucatarii spre exemplu, nu avem cum sa modificam limitele spatiale date, in cazul obiectelor electrocasnice de tipul masinilor de spalat, pe acestea le putem alege de dimensiuni mai mici, mult mai usor adaptabile spatiului destinat pentru a le gazdui.

Una dintre cele mai utile masini de spalat, mai ales din punct de vedere al spatiului pe care aceasta il ocupa este  un mini Daewoo cu montare pe perete . Marturisesc faptul ca aceasta masina de spalat mie personal mi-a placut in mod deosebit deoarece este destinata sa realizeze exact aceleasi lucruri pe care le-ar face in mod normal o masina de spalat obisnuita, cu singura mentiune ca totul este redus cu 50%, direct proportional cu dimensiunile masinii de spalat.

Astfel lungimea masinii de spalat de perete este de 550 mm, adancimea este de  292 mm, in vreme ce latimea este de  600 mm. Precum spuneam, redusa proportional cu dimensiunile, si capacitatea de incarcare este de 3 kg, iar masina de spalat beneficiaza de un model de motor Direct Drive, care are proprietatea de a roti cuva masinii fara interventia unei curele de transmisie. Montarea se face direct in perete, scutind astfel pozitionarea deficitara, sau ascunderea masinii de spalat cu o masca speciala.

O aternativa la masinile de spalat de tip mini, derivate din gamele cunoscute deja, o reprezinta utilizarea masinilor de spalar portabile, din materiale plastice, care insa nu depasesc o capacitate de incarcare mai mare de 2-3 kg/ ciclu de spalare.

Aceste masini de spalat prezinta avantajul transportarii facile si a capacitatii de utilizare in orice conditii, dat fiind caracterul portabil. Tocmai de aceea si amplasarea lor se face deosebit de facil, datorita dimensiunilor si greutatii extrem de reduse.

Nu oricine poate beneficia de spatii foarte ample de stocare. Proprietarii de case dotate cu bucatarii si bai mari sunt in mod cert cei mai multumiti. Pentru cei care insa au la dispozitie spatii mai mici, ei pot fie sa apeleze la obiecte de tipul celor prezentate anterior, fie sa se inarmeze cu ceea ce le-ar fi nevoie in cazul unor situatii deficitare, in speta informatiile de contact ale celor mai buni instalatori, electronisti si electricieni.

Pentru orice tip de problema ce tine de buna functionare a masinii de spalat, site-ul www.washservice.ro isi pune la dispozitia utilizatorilor personalul specializat si cunostintele in domeniu.

Acest lucru cantareste foarte mult, mai ales in conditiile in care fiecare lucru costa astazi destul de multi bani. Apeland la serviciile unui service specializat precum Washing.ro nu faci altceva decat sa iti protejezi investitiile si sa depasesti inconvenientele ce par uneori de nedepasit.


Alte stiri actuale :

1. Cum sa traiesti in spatii mici: 3 trucuri care fac o MARE diferenta
2. Bucataria ca spatiu de socializare pentru intreaga familie
3. Decorul casei tale: Cum sa amenajezi o camera in nuante de galben. Idei practice!
4. Se pregătește licitația pentru concesionarea a 12 spații din Șanțurile Cetății – a fost aprobată documentația tehnico-economică

Be Sociable, Share!