Cum sa pariezi pe egaluri

Share Button

Cum sa pariezi pe egaluriDe cand ma stiu si de cand joc la pariuri la diverse case de pariuri online sau nu, la aparate, sloturi, si evident pe internet de acasa, intotdeauna am avut pe cineva aproape, un prieten care paria si el cu mine, unul care imi dadea sfaturi, sau tot felul de straini care isi incercau norocul.

Inca din acele momente am inceput sa discut strategii, sa le incerc pe toate la nenumarate case de pariuri online, si de ce nu poate asa voi gasi o formula magica. Pentru toti pariorii e un fel de gasire a pietrii filosofale, acea formula prin care sa castigi la pariuri.

Din pacate se pare ca asa ceva nu exista, insa exista metode care sa-ti mareasca sansele de castig, insa pana la urma tot de echipa sau sportul pe care pariezi tine daca iti va iesi sau nu biletul.

Acum ceva timp eram pe siteul www.casedepariuri.net  cand mi-a venit o idee. Mi-am zis ca ar fi bine sa pariez pe niste egaluri. De obicei acest tip de pariuri este evitat, foarte putini sunt cei care pariaza pe egaluri, sansa sa iasa un egal sunt foarte mici, iar daca il pui in combinatie cu mai multe meciuri sigure e posibil sa pierzi biletul pe un astfel de bet nesigur. Cu toate astea mi-am zis sa continui in incercarea mea de a scoate bani din egaluri.

Pentru inceput e bine sa ai un sistem, si aici nu vorbim doar de pariuri legate de egaluri, ci de pariuri in general. Multi incepatori arunca banii pe fereastra neavand un sistem de pariere, si chiar daca unii mai si castiga ( vorba aia norocul incepatorului ), ei bine, oamenii care s-au imbogatit din pariuri au avut la baza un sistem bine pus la punct si urmat cu strictete.

Dupa ce ti-ai facut sistemul treci mai departe. Pentru inceput eu am incercat 6 din 8, insa s-a dovedit prea la limita asa ca am trecut la 4 din 8, alegand foarte bine cadidatele, asta pentru a iesi biletul dar si pentru a avea un castig ( macar unul care sa merite efortul depus in timpul selectiei, al parierii si altor procese auxiliare parierii ).

Cotele legate de pariuri sunt in medie in jurul valorii de 3.2, evident unele mai mici altele mai mari. Si deci, pentru a avea vreun rost pariul trebuie pariata o sume de cel putin 35 lei.

La acesti bani, si cu 4 egaluri din 8 nimerite castgiul este dublul fata de suma investita ( deci 35 lei pe langa cei 35 investiti initial). Insa in continuare castigurile cresc destul de mult cu fiecare egal prins. Astfel la 5 din 8 egaluri miza se ridica la 230 lei , la 6 egaluri la 740 lei , 1800 lei la 7 egaluri ca suma sa se opreasca la 3600 lei la 8 din 8 egaluri prinse.

Trebuie tinut cont ca aceste sume sunt calculate la o cota medie de 3.2, insa cotele pot depasi valoarea de 10, si chiar multe sunt in jurul valorii de 5; asta pentru ca putini oameni joaca la egaluri, si prefera sa joaca in combinatie, fie 1x fie 2x, sau x pauza 1 / 2 final.


Alte stiri actuale :

1. Marele pariu al lui Ion Tiriac a ajuns la sapa de lemn
2. Un pariu de 30.000 € pe o afacere care verifică CV-ul angajaţilor
3. Braşov-Steaua 1-2. Continuă marşul spre 25
4. Lewandowski a pus un pariu înainte de meciul cu Arsenal: “Acum aştept banii” 🙂
5. El Clasico cu scandal Ancelotti: „Toată lumea a văzut penalty, numai arbitrul nu!”

Be Sociable, Share!