Cum puteti paria strategic in mediul online

Share Button

Cum puteti paria strategic in mediul onlineDatorita usurintei in pariere si multiplelor oportunitati oferite tot mai des de marile agentii de pariuri online, jucatorii devin mai experimentati pe zi ce trece,  orientandu-se spre strategii cunoscute si aplicate de pariorii din lumea intreaga.

O astfel de strategie este strategia Paroli, un sistem bazat pe o crestere progresiva ce poate aduce profituri mai mari si mai sigure, riscurile scazind in  comparatie cu pariurile lipsite de strategie.

Mizand pe serii de pariuri pozitive sau negative strategia Paroli se bazeaza pe doua reguli.In momentul in care jucatorul  castiga un pariu, va dubla suma pe urmatorul prognostic iar in momentul in care pierde, jucatorul  revine la suma initiala.

Desi pare simplu, acest sistem este bazat pe multe calcule matematice, iar acest lucru transforma strategia Paroli intr-o strategie eficienta si pe termen lung.

Din punct de vedere al parierii, aceasta este opusa strategiei Martingale, in momentul in care pariul este castigat, miza creste iar in momentul in care pariul este pierdut, miza scade.Daca in ceea ce priveste alte strategii aveti nevoie de o suma consistenta in banca, in cazul strategiei Paroli acest lucru nu este necesar.

Oricare ar fi numarul de pariul castigate sau pierdute, pariorul are posibilitatea de a decide in functie de bugetul sau si de cotele jucate, cea mai potrivita miza.

Astfel pe baza acestui sistem daca veti castiga mai multe pariuri la rand va veti putea bucura de aceasta placere fara a fi obligat de tehnica strategiei sa reinvestiti intr-o  miza mai mare.

Daca insa aveti nenorocul de a pierde mai multe pariuri, in acest caz pierderile sunt mai reduse decat in cazul folosirii altei strategii.Jucatorul are astfel libertatea de a decide atat valoarea unitatii de pariere, numarul de pronosticuri dar si suma maxima pe care doreste sa o investeasca in pariurile sportive.

La fel ca multe alte strategii, sistemul Paroli a aparut la jocul de ruleta fiind preluat apoi si la pariurile sportive.Multi jucatori folosesc acest sistem pentru a paria pe evenimentele din fotbal.In cazul in care o veti aplica la pariurile sportive nu uitati ca aceasta strategie este valabila pentru cotele de minim 2.00.

O varianta des folosita a strategiei Paroli este aceea de a se paria de trei ori si de a dubla suma in cazul castigarii fiecarui pariu.Daca in timpul jocului un pariu este pierdut sau toate vor fi castigate, strategia reincepe cu miza initiala.

Datorita eficientei si sigurantei oferite, strategia Paroli se numara printre cele preferate de jucatori din lumea intreaga.Riscurile acestei strategii sunt destul de mici cu conditia ca jucatorul sa nu parieze inca de la inceput sume mari.Tocmai de aceea acest sistem este preferat si de jucatorii cu un buget mai mic alocat parierii.

Pentru a va spori sansele si a reusi sa pariati cu succes este indicat sa studiati cu atentie modul de aplicare al acestei strategii, sa stabiliti care este valoarea pe care o veti atribui unei unitati dar si sa tineti cont de suma dedicata parierii.

In cazul in care v-ati hotarat, va invit sa vizitati www.agentiidepariuri.com si sa va bucurati de placerea jocului si de bonusurile atractive.Mult succes!


Alte stiri actuale :

1. Comunitatea pariorilor din Romania a negociat un bonus de 25% cu Skrill
2. Pariul de sâmbătă: ponturi pe fotbal
3. “Îngropat” de pariuri: un antrenor a ratat 300.000€!
4. De 3x România
5. Pariul de vineri: Preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia. Pontul propus a adus de 5 ori suma investită
6. Tinerii care au jefuit doua case de pariuri, cercetati in libertate. Care e motivarea magistratilor

Be Sociable, Share!