Cum poti slabi folosind o banda de alergat

Cum poti slabi folosind o banda de alergatBanda de alergat este alegerea potrivita pentru cei care doresc sa piarda in greutate.  Acest lucru poate parea cliseu insa atat timp cat stiti toate detalile este cat se poate de adevarat ca acestea va pot ajuta.

Inainte de a explica modul prin care benzile de alergat va pot ajuta in aceasta privinta, trebuie sa va spun despre “ritmul cardiac tinta” si zona de ardere a grasimilor. Frecventa cardiaca tinta este egala cu 60%- 90% din ritmul cardiac maxim si aportul de grasime din zona arderii este egala cu 75% -90% din zona ritmului cardiac tinta.

Regula este simpla, daca doriti sa pierdeti in greutate prin rulare, trebuie sa fiti sigur ca in timp ce va antrenati, ritmul cardiac este in zona voastra de ardere a grasimilor (pentru minim 30 de minute).

Pentru a stii care este ritmul vostru cardiac, pe piata exista benzi de alergare care va permit sa introduceti varsta si greutatea in consola, asa ca calculeaza rata inimii si zona tinta de ardere a grasimilor.  Mai mult decat atat, aceste benzi de alergare schimba automat viteza si inclinatia suprafetei de rulare asfel incat sa va ajute sa aveti un antrenament eficient .
Monitorizarea acestor lucruri poate fi dificila daca faceti jogging in aer liber.

Daca sunteti incepator, trebuie sa va concentrati in primul rand pe construirea rezistentei fizice. Dupa 3-4 saptamanai de antrenament, ar trebui sa fiti gata sa ridicati nivelul de intensitate si sa folositi programele eficiente pentru a pierde in greutate.

Antrenament
Un antrenament pentru incepatori ar trebui sa fie astfel:

 • Durata: 20 minute
 • Cat de des: de 3-4 ori pe saptamana
 • Cat timp: 3-4 saptamani
 • Dupa cele 4 saptamani o sa aveti rezistenta si experienta necesara pentru a incepe cu un antrenament intermediar
 • Durata: 30 minute
 • Cat de des: de 4-5 ori pe saptamana
 • Cat timp: 3-4 saptamani
 • Antrenament pentri cei avansati:
 • Durata: 40 de minute (minim)
 • Cat de des: 4-5  ori pe saptamana
 • Cat timp: 3-4 saptamani

Fiecare organism este diferit si fiecare se adapteaza altfel la conditiile antrenamentului deci, nu ezitati sa schimbati inclinatia si viteza in functie de preferintele voastre si cerintele corpului tau.

Benzile de alergare 1600Eb de la dhs si cadence 21.0 de la weslo, vin cu un pret decent, garantie buna, component puternice si cu un antrenament bine definit si pentru a reusi sa  pierdeti in greutate. Aceste benzi de alergare le puteti gasi atat in magazine fizice cat si in magazine online precum www.sportaddict.ro si multe altele.

Cele doua benzi de alergare au un motor de 1.5 CP si viteza intre 1- 16.0 km/h . Ambele benzi de alergare dispun de o consola cu display LCD care indica: viteza, caloriile, distanta, pulsul, timpul si programele. Nu in ultimul rand atat banda de alergat dhs cat si cea de la weslo au multiple programe de antrenamet  care pot fi foarte eficiente atunci cand vreti sa pierdeti in greutate.

Be Sociable, Share!