Cat de importante sunt statisticile in selectarea unui pariu online?

Share Button

Cat de importante sunt statisticile in selectarea unui pariu online?Daca va intrebati ce rol detin statisticile in selectatea unui pariu pe internet online, acestea sunt importante, deoarece ne pot arata probabilitatea ca pariul pus pe un anumit eveniment sportiv sa fie castigatator.

Totodata, nu va puteti hotari asupra casei de pariuri pe internet online la care sa pariati, site-ul www.pariuripeinternet.com va vine in ajutor cu o lista cu unele dintre cele mai bune case de pariuri online.

Cat de utile pot fi statistile la un meci de fotbal?

Daca doriti sa pariati la un meci de fotbal, statisticile va pot ajuta sa aflati ce echipa joaca mai bine in deplasare sau daca acea echipa este implicata in meciuri cu putine sau multe goluri, cat si cat de devreme sau tarziu obisnuieste sa marcheze. Toate aceste informatii aflate cu ajutorul statisticilor, vin in sprijinul pariorilor.

Ce se intampla daca doriti sa pariati pe un eveniment sportiv la  tenis? Va mai sunt de ajutor statisticile?

Indiferent de tipul evenimentului sportiv, cu ajutorul statisticilor puteti afla informatii pretioase legate de probabilitatea de a va bucura de un pariu castigator. Spre exemplu, la tenis statisticile va pot ajuta sa aflati pe ce suprafata un tenisman joaca mai bine.

Totodata, este bine sa ne folosim de statistici, insa rolul acestora trebuie sa fie informativ, deoarece nu ne putem astepta ca de fiecare data o statistica sa ne ajute sa pariem cu succes. Astfel, statisticile pot reprezenta unul dintre criteriile utilizate pentru a plasa un pariu sau pentru alegerea unui meci, cat si pentru a evita unui meci atunci cand pariem.

Cu siguranta, ramane la alegerea pariorului ce statistici merita sa fie luate in considerare si ce statistici trebuie ognorate. Ce statistici nu trebuie considerate relevante? In situatiile in care o echipa s-a schimbat foarte multe, nu pot fi considerate de ajutor statisticile ce ofera informatii cu privire la rezultale obtinute in ultimii ani de echipa respectiva. Un exemplu concret este urmatorul: daca dorim sa pariem pe Rapid in Liga a doua, nu putem tine cont de rezultele echipei de acum unul sau doua ani, din cauza numeroaselor schimbari ale echipei.

In situatia in care avem o echipa precum este Steaua, care a suferit putine modificari, atunci ne putem baza pe statistici. Daca o echipa joaca acasa si dorim sa plasam un pariu pe meciul respectiv, din statistici putem observa cate victorii au obtinut echipele in ultimii ani si alte informatii de acest gen, ce pot ajuta in preconizarea unui rezultat mai bun.

Este posibil ca statisticile sa nu fie de ajutor?

Se poate intampla sa vedem o echipa care nu a mai castigat pe teren propriu de multi ani, iar daca actionam in functie de statistici de gandim ca acea echipa nu va fi castigatoare in teren propriu. Cu toate acestea, se poate ca echipa respectiva sa castige.

Astfel, pariorii trebuie sa aleaga ce statistici sunt importante si care dintre acestea detin doar rolul de informare si nimic mai mult. In acest sens, statisticile pot fi de ajutor uneori, iar iubitorii de pariuri pe internet online pot beneficia de numeroase informatii pe site-ul www.pariuripeinternet.com, unde pot afla mai multe detalii despre pariuri sigure sau handicap asiatic si altele.

Alte stiri actuale :

1. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
2. Pariul de weekend: Cote bune pentru cinci partide de fotbal din Anglia, Germania și România
3. O țară europeană interzice pariurile online
4. După o întâlnire cu premierul Victor Ponta, Iorgulescu l-a detronat pe Mitică de la Ligă
5. Cele mai tari reacţii ale oamenilor de fotbal după rocada Mitică-Gino: “Opa! Şeful de la brutărie a rămas fără pălărie”
6.

Be Sociable, Share!