Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri sportive online?

Share Button

Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri sportive online?Intr-o lume in care fotbalul este regele tuturor sporturilor, ar fi fost aproape imposibil sa nu se dezvolte afacerile caselor de pariuri sportive online. La nivel autohton, cu toate ca nu se poate compara cu traditia bookmaker-ilor anglo-saxoni, agentia Pariuri Online este o veritabila concurenta a celorlalte dintre rivalele intalnite prin intermediul retelei de internet.

Si daca agentiilor de pariuri sportive online le sta bine cu pariurile si cu pariorii, iar daca pariorii au facut cel putin o pasiune pentru meciurile de fotbal, nu puteau lipsi variantele de pariere recomandate microbistilor inflacarati.

Pariul ”Under / Over”

In cazul acestei tipologii, se pariaza pe numarul total de goluri insumate de cele doua echipe in decursul celor nouazeci de minute regulamentare de joc. Minutele de prelungiri sau penalty-urile nu se iau in considerare. Pronosticurile pot fi doar doua:

•    Under 2,5 (sub 2,5), cand numarul total al golurilor inscrise nu trebuie sa depaseasca cifra doi;
•    Over 2,5 (peste 2,5), cand cifra golurilor inscrise in total trebuie sa fie peste doi, adica de la trei in sus.

Pariul ”Handicap”

Handicapul se aplica in confruntarile in care una dintre echipe este in mod categoric favorita. Este vorba despre un sistem de pariere care permite echilibrarea meciurilor, prin ”taierea” unuia sau mai multor goluri, adica de atribuire un ”handicap” de unul sau mai multe goluri echipei favorite. Pariurile trebuie astfel facute incat sa se tina cont de ”handicapul” fixat de bookmaker-ii agentiilor de pariuri sportive online.

•    Cu ”handicap 1”, se reduce din rezultatul final un gol al echipei considerate favorite;
•    Cu ”handicap X”, meciul se incheie cu un rezultat egal dupa ce se adauga un gol;
•    Cu ”handicap 2”, echipa care este in deplasare castiga meciul dupa adaugarea handicapului la rezultatul final.

Pariul ”Prima repriza / Rezultatul final”

Acest sistem de pariere permite pronosticarea atat pentru finalul primei reprize, cat si pentru momentul in care arbitrul fluiera sfarsitul meciului. Numarul optiunilor este de noua, in care pe de o parte sunt afisate rezultatele de la jumatatea reprizei, iar pe de alta parte, cele de la final: 1/1, 1/X, 1/2, X/1, X/X, X/2, 2/1, 2/X, 2/2.

Pariul ”Gol / Fara gol”

Dupa cum sugereza si denumirea, aceasta optiune permite pronosticarea meciurilor in care ambele echipe inscriu cel putin un gol sau ”ghicirea” celor care se incheie fara ca vreun jucator de pe teren sa marcheze in poarta adversa.

Pariul ”Cel mai bun marcator”

Si de acesta data, titlul foarte sugestiv indica posibilitatile de pariere pe unul dintre cei doi jucatori de fotbal care va inscrie cele mai multe goluri. Optiunile sunt trei, dupa cum urmeaza:

•    Jucatorul cu numarul 1 va inscrie cele mai multe goluri;
•    Ambii vor inscrie la fel de multe goluri;
•    Jucatorul cu numarul 2 va inscrie un numar major de goluri.

Pariul pe marcatori

Este vorba despre o varianta deosebit de populara in randul oricarui bookmaker online care se respecta, cu urmatoarele variante:

•    Marcatorul, in care trebuie ghicit jucatorul care va inscrie un gol, cu posibilitatile ”autogol” si ”niciun marcator”;
•    Primul marcator, unde se pariaza pe jucatorul care inscrie primul gol;
•    Ultimul marcator, situatie in care pariul se face pe cel care marcheaza ultimul gol;
•    Jucatorul care va inscrie o ”dublura”, adica doua goluri;
•    Jucatorul ce va inscrie o ”tripleta”, adica trei goluri.

Si pentru ca optiunile impatimitilor de fotbal si totodata de pariuri sportive online nu se incheie aici, o idee ar fi accesarea website-ului Pariuri Online, unde jucatorii vor fi surprinsi cu felurite variante si strategii de joc.

Alte stiri actuale :

1. Bonusurile la pariuri sportive atrag jucatorii spre online
2. Loteria Română a selectat grupul austriac Novomatic pentru livrarea echipamentelor de videoloterie
3. Cea mai nouă agenție de pariuri din România: LSbet.com
4. Mafia pariurilor a ajuns pana in SUA: final de meci trucat pentru $100m
5. Primul an de stiridesport.ro. Cu ocazia aniversării lansăm varianta “mobile”

Be Sociable, Share!